Полицията в Торонто отговори на вече вирусен видеоклип, показващ как служители

...
Полицията в Торонто отговори на вече вирусен видеоклип, показващ как служители
Коментари Харесай

Полицията в Торонто реагира на вирусен видеоклип на полицаи, доставящи кафе на антиизраелски протестиращ

Полицията в Торонто отговори на към този момент вирусен видеоклип, показващ по какъв начин чиновници доставят кафе на антиизраелски протестиращ по време на скорошна проява.

Видеото, в началото споделено на X от юрист и проверяващ публицист Caryma Sa’d, демонстрира служител на реда от Торонто, който носи кутия с кафе и чаши Tim Hortons и ги подава на протестиращите.

Получателят, облечен в палестинско облекло, изяснява, че доставката не е изпратена от полицията, а от някой различен, който е купил кафето за протестиращите, опитващи се да провеждат антиизраелска проява на надлез на автомагистрала. „ Но полицията не ги пуска, тъй че полицията в този момент се трансформира в нашите дребни пратеници сред нас “, споделя мъжът.

Клипът получи изблик на наказание онлайн от критици, твърдещи преференциално отношение от страна на полицията към протестиращите против Израел, в контрастност с метода, по който канадските правоприлагащи органи са разрушили в предишното „ Конвоя на свободата “ на водачи на камиони, протестиращи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР